tisdag, januari 02, 2007

En inte så perfekt vinterdag

Alla andra bloggar och pratar ju redan om det, men jag måste ändå beröra ämnet, jag också.

Det stör mig nåt vansinnigt att det inte är vinter än. Speciellt när folk omkring mig envisas med att svara att det är skönt att det inte är vinterväglag när man ska ut och resa. Det är klart att jag inte heller gillar snö på vägen när jag är ute och åker, men det spelar ingen roll. En svensk vinter ska innebära snö! Att gå omkring och oroa sig är ju inte så värst nyttigt, men jag kan helt enkelt inte låta bli.

Kolla här förresten, den här lilla vännen mellan stenplattorna blommar än. Sött, men så fel, så fel ...

Januariblomning

3 kommentarer:

mamma skrev:

Så fantastiskt! Det blommar i Östergötland i januari. Jag borde flytta dit igen. Alla (vuxna alltså) talar om vädret, men inte barn. Jag har inte hört ett barn klaga över vintern. Föräldrarna klagar över att det är så synd om barnen som inte får åka skidor, pulka och allt annat som hör vintern till. Men jag har inte hört ett barn klaga. Jag träffar i alla fall nitton barn dagligen. De går ut i alla väder utan att gnälla. Inte över vädret, snarare över alla kläder de måste sätta på sej. Så jag är nog ett barn själv, jag tar det som det är.

salt skrev:

Äntligen! Puh! Jag har fått kämpa som ett djur för att komma in! Flera gånger har det blivit tvärstopp. Vet inte om det bara är min dator som har svårt att komma överens med blogger eller om det är ett större problem. Nå, nu vet du varför det dröjt iallafall!

Flinn skrev:

Det verkar vara något större problem, för jag har också haft svårt att komma åt både egna och andras bloggar på blogspot. Däremot har det funkat att logga in på Blogger och skriva och dona som vanligt (men jag får alltså vänta i evigheter för att få se vad jag har gjort). Högst frustrerande.