onsdag, november 29, 2006

M-Sune

Bilen M-SuneNär jag fyllde 18 år fick jag en bil av mina föräldrar. Jag skulle visserligen inte komma att ta körkort på ytterligare ett halvår, men det spelade mindre roll. Bilen är nämligen av leksakstyp. Den går bra att köra, så länge man inte har några krav på att själv åka med. Det är bara att på traditionellt sätt dra den bakåt en bit och sedan släppa, så åker den iväg några meter eller så, beroende på underlaget. För att undvika kollisioner gäller det bara att hålla i minnet att den alltid svänger en aning åt höger, så det får man försöka kompensera för.

Men nu var det egentligen inte det jag skulle berätta. I stället ville jag fästa uppmärksamheten på de bokstäver som syns på bilens sidor och tak. De påminner en hel del om Bloggers word verification, eller hur? Min snabba slutsats är att bilen helt enkelt måste ha någon koppling till bloggen eller mitt bloggande. För säkerhets skull bloggar jag alltså nu om den, så behöver ingen tvivla på den saken.

Förresten, frampå bilen står det MSuNe (möjligen är det ett c i stället för ett e, men det vore ju inte lika roligt, så den möjligheten ignorerar jag), vilket gör namnet givet. M-Sune it is. Och idag är det Sune-dagen, så vi säger väl grattis till word verification-bilen då.

Bilen M-Sune

2 kommentarer:

s p onsor skrev:

Vem har köpt/gett den bilen? Har jag aldrig sett? Inte den ringaste aning. Är det en komplott? Håller jag på att bli inramad, som vi säger på svengelska?

Flinn skrev:

Jodå. Den kom ihop med en bunt ovikta sedlar och ett förfalskat körkort. Och just du, Mr S P Onsor, var där och höll i alltihop, sådetså!